| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
tanjaz Firbec

Pridružen/-a: 6 Jan 2010, 2:37 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: 6 Jan 2010, 2:48 Naslov sporočila: Spol in kajenje - pomoč pri iskanju vira |
|
|
Pozdravljeni,
sem študentka 1. letnika slovenistike (FHŠ, UP) in pri predmetu metodologija in epistemologija raziskovanja z informatiko delam seminarsko nalogo na temo spola in kajenja. Zanima me, če kdo od vas pozna kakšen članek ali vir na to temo, npr. raziskava kateri spol več kadi. Sama sem že iskala, vendar nisem našla ničesar v tej smeri. Zahvaljujem se vam za pomoč!
Lep pozdrav in srečno v novem letu.
Tanja
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
Podatki, ki so objavljeni na spletni strani Medicinci.com, so namenjeni izključno medsebojnemu sodelovanju študentov Medicinske fakultete Ljubljana in ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Če menite, da res potrebujete zdravniško pomoč, se obrnite na osebnega zdravnika ali zdravstveno ustanovo. Uredniki spletne strani Medicinci.com ne odgovarjajo za izjave in mnenja avtorjev sporočil na forumih.