Medicinci.com Seznam forumov  Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Medicinci.com prva stran  Forum Medicinci  Obvestila in ostale debate  MAXILLA FILESERVER
6. letnik  5. letnik  4. letnik  3. letnik  2. letnik  1. letnik 
izpit
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Medicinci.com Seznam forumov -> Ginekologija in Porodništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tofsi
Bruc
Bruc

Pridružen/-a: 27 Maj 2007, 13:38

PrispevekObjavljeno: 27 Maj 2007, 13:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A mogoče kdo ve, kako zgleda izpit pri Kseniji Geršak?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
FatMike
Bruc
Bruc

Pridružen/-a: 27 Mar 2006, 23:04

PrispevekObjavljeno: 28 Maj 2007, 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja.

Vzame te notri samega ali s kolegom. Sprasuje iz glave in ne po listkih, ki si jih prineses s sabo. Vmes je resna, ko se ustavis takoj sledijo podvprasanja, s katerimi prides navadno komot do odgovora. Znaj v nulo ZORA presejalni program, drugace pa vprasanja niso tezka in se kar ponavljajo (glej medenosrce). Pri nama s kolegico se je tudi malo jezila zaradi neznanja prav te ZORE in so posledicno bile ocene nizje (6 in Cool. Drugace baje daje dobr ocene. Ce zelis ti tudi dovoli da se pripravis na odgovor (ti da cas).

Se kaj?

tofsi
Bruc
Bruc

PrispevekObjavljeno: 29 Maj 2007, 11:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za informacije Wink
Nazaj na vrh
tofsi
Bruc
Bruc

PrispevekObjavljeno: 12 Jun 2007, 12:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ima še kdo kakšne izpitne izkušnje s Tomaževičem?
Je res tak psiho kot ga mnogi opisujejo? Kako podrobno sprašuje? Kakšne so kaj ocene na koncu?
Nazaj na vrh
leopard
Firbec
Firbec

Pridružen/-a: 15 Avg 2007, 20:45

PrispevekObjavljeno: 25 Jan 2008, 0:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

moja izkušnja z gineko... prijavil sm se k Tomaževiču, a je bil na dopustu in me je zato vprašala dr. Geršak, ki je mela razpisane roke na isti dan...
Je prijazna, da ti 5 vprašanj iz glave, vseskozi ponavlja, da išče znanje splošnega zdravnika... moja vprašanja:

-neinvazivni diagnostični postopki pri neplodnosti
-cin
-miomi
-nosečniški diabetes
-ctg

Pri ocenah ni ravno radodarna, ampak se mi zdi vredu izbira (so pa verjetno tud boljše).
Nazaj na vrh
topnicar
Firbec
Firbec

Pridružen/-a: 4 Feb 2008, 21:50

PrispevekObjavljeno: 4 Feb 2008, 22:06    Naslov sporočila: Izpit Vogler Odgovori s citatom

Sam izpit pri Voglerju ni težak, je skuliran in ne teži, če česa ne znaš, se pa to na koncu pozna pri tvoji oceni. (8 kuvert iz katerih potegneš 5 listkov)
Moja vprašanja:
1 etiologija belega toka (transformacijska cona, bakterije, glive, trichomonas, .... skratka vse o belem toku
2 analgezija in anestezija poroda (tens ni učinkovit, hipnozo upeljal Pajntar vendar se ne obnese, ker je vezana na enega zdravnika, ......medikamenti...
3 najpogostejši maligni tumorji reproduktivnega trakta po vrsti ( uterus, cervix, jajčnik, vulva, vagina in ogromno podvprašanj)
4 prvi pregled nosečnice (8! teden, naredimo UZ, itd... ne delamo rutinsko za klamidijo, hiv, ... tle sem ga polomil, sem imel v glavi da je prvi UZ pri 12 tednih)
5 vse možno o sekundarnih spolnih znakih

Glede na količino literature in nenehnega dolgotrajnega čakanja zatežen izpit, sam potek izpita pa je pri Voglerju kar fajn.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Medicinci.com Seznam forumov -> Ginekologija in Porodništvo Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stran 7 od 7

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

Podatki, ki so objavljeni na spletni strani Medicinci.com, so namenjeni izključno medsebojnemu sodelovanju študentov Medicinske fakultete Ljubljana in ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Če menite, da res potrebujete zdravniško pomoč, se obrnite na osebnega zdravnika ali zdravstveno ustanovo. Uredniki spletne strani Medicinci.com ne odgovarjajo za izjave in mnenja avtorjev sporočil na forumih.